IS THERE LIFE IN MARCH?

Det är ER det är fel på, inte mig. Nu när vi har klarat av det kan vi gå vidare med viktigare saker.


Jag befinner mig i en väldigt jobbig situation. Min lugg är nämligen jävligt lång. Klipp den då, säger ni. Men jag funderar på om det inte vore bättre att spara ut den och fixa en tuff snedlugg. Detta kräver dock en hel del jävla tålamod och att man får gå omkring och se ut som fan i ett par månader. Jag säger som Queen - I want it all and I want it NOW!


En annan dålig sak är att biografen i Horn nu har gått i graven. Mamma och jag var nyligen på den sista visningen, nämligen Morgan Pålsson - världsreporter. Det var vi och åtta till i publiken. Vad fan, bor man i en jävla håla får man väl anstränga sig för att hålla den vid liv. Men det tänker folk visst inte på. Dom får väl snart vara glada om dom har några postlådor kvar.


Jag försöker att hålla mig på topp, eller snarare låta bli att gå ner mig i skiten. Glömde visst ta min medicin, nu tar jag den igen och det kittlar dödsskönt i kistan. Eller snarare i huvudet. Jag försöker att komma ihåg att borsta tänderna och byta strumpor på regelbundna tider, och ibland äta nåt annat än Icas vegetariska pizza. Samt eventuellt "komma i form" som äckeltöntarna säger, men jag vill bara kunna bli en ninjafeministisk krigare och klara av mitt jobb utan att bli sjukskriven för förslitningsskador vid 27 års ålder. Men det är ju så jävla JOBBIGT att motionera. Folk försöker påstå att det är kul, men det är ju bara skitsnack. Det är säkert farligt, till och med. Stora kroppspulsådern kan gå av, typ...


Men jag har i alla fall MacBook, min nya bästa vän. Efter mycket pillande, meckande och svärande har jag nu lyckats spela in min första låt i GarageBand. Den gamla klassikern Åke Green made me do it har nu fått ny text och nytt sound. Allting var fint och klart när jag i dag kom på att jag nog ville lägga på trummor också. Den gamla elorgeln går ju inte av för hackor, liksom. Tyvärr gick inga av dom inspelade spåren i någon som helst takt, så det var bara att göra om hela skiten från början. Så jävla kul då... Nästa projekt är en musikvideo!


HÄR ÄR LÅTJÄVELN!

image2

Här är monumentet som den inavlade familjen Phelps satte upp för att hedra Åke Green. Det vore nästan roligt om det inte vore så att dom är såna jävla idioter att dom borde skjutas. Ännu värre, dom borde DÖDAS! "CITAT!"


RSS 2.0